odin's FotoPages & Video

By: odin sharif

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 29-Sep-2010 15:22 Email | Share | | Bookmark
Perkahwinan Esyam dan Ejan

Kali nie punya entry, agak lama jugak diperap nyer... sampai pengantin nie pon dah dapat anak sorang.. hehehe... tapi, alang2 dah ader dalam simpanan, paparkan jer la...




Monday, 18-Jan-2010 18:45 Email | Share | | Bookmark
Majlis Perkahwinan Natasha dan Iwan


Walaupun jam kt dinding dah tunjuk pukul 2.46 pagi.. teraser macam nk update jugak fotopages nie. Tak tau la kenapa, malam nie teraser macam seronok pulak buat edit2 gambo. Mungkin sebab pengantin kali nie, iwan n tasha betul mempersembahkan hasil yang kami bayangkan....

Paling aku suke, asal aku kira jer 1, 2 3... mesti diorang bagi senyuman yang terbaik nyer... walaupun diorang agak keras gak nk disuruh pose2, tapi, sbb selalu jer x lokek utk senyum, banyak bender yang jadi mudah.

Paling best, diorang nie bercinta jarak jauh,,, ader la gak dlm 5 langkah nk smpi umah satu sama lain..hehehe... Seronok gak buat keje ngan orang yg duduk umah dekat2 nie... kita pon jadi mudah nk kenal satu sama lain.. balik2 muka tu gak yg datang... hahahaha... anyway.. harap korang sentiasa kekalkan keserasian antara korang... ada masalah sikit2 tu, buat x tau sudah...


:::Agenda Mytulus :sila klik:

:::Koleksi Video Mytulus :sila klik:


Thursday, 29-Oct-2009 09:35 Email | Share | | Bookmark
Majlis Pernikahan Baiti dan Ragu

Majlis nie kitorang shoot btul2 seminggu selepas raya. Menarik jugak majlis pernikahan diorang nie, sebab pertama kali kitorang dapat wat shoot kt dalam masjid putrajaya. So, kebanyakan sesi outdoor diorang, buat kt area2 dataran putrajaya jer. Untuk majlis persandingan, kitorang kener cover smpi ke Melaka.... hOhOHoho... jommm,,, teruskan berjuang...










:::Agenda Mytulus :sila klik:

:::Koleksi Video Mytulus :sila klik:


Sunday, 27-Sep-2009 03:33 Email | Share | | Bookmark
Perkahwinan Erdha dan Yuzeir



Selamat Berhari Raya, Ampun maaf dipinta....
untuk proj nie, team mytulus berangkat ke springhill. Cantik gak kawasan nie, dekat betul ngan Port Dikson. Sempat gak la kitorang honeymoon sket lagi kt PD pas abis sesi fotosot tuh...





::EnQuIrY/bOoKiNg::
Call or SMS :: Odin - 0122763071/0126592446
Yahoo Id :: salahuddinsharif@yahoo.com.sg

:::Agenda Mytulus :sila klik:

:::Pakej Mytulus :sila klik:

:::Koleksi Video Mytulus :sila klik:


Thursday, 10-Sep-2009 05:22 Email | Share | | Bookmark
Perkahwinan Faizuri dan Shahreena



Salam Ramadan, setelah sebulan lbih, akhirnya team mytulus berjaya juga memasukkan bbrapa gambar pasangan kali ini. Mereka berdua ini bekerja sebagai pendidik. Pada mulanya, team mytulus menghadapi masalah untuk menghubungi pasangan ini. Mana tak nya, selepas sahaja sesi photoshoot di Melaka, trus ke Ampang pada esoknya… Sewaktu di Melaka, telefon plak kener curik. Abis semua contact no xder. Sepanjang malam tu, sibuk la mencari2 info pasal pengantin. X sangka pulak yg pasangan nie sebenarnya satu kolej dengan isteriku sendiri…





Kolej diorang plak sebenarnya bersebelahan je ngan kolej aku time kt UPM dlu. Kecik sungguh dunia nie. Teraser beruntung btul pas berjinak2 ngan dunia nie, suka biler dapat kenalan baru, yang dulunya dekat tetapi x berpeluang langsung berjumpa…. So, enjoykan la diri korang menatap wajah2 pengajar nie….




::EnQuIrY/bOoKiNg::
Call or SMS :: Odin - 0122763071/0126592446
Yahoo Id :: salahuddinsharif@yahoo.com.sg

:::Agenda Mytulus :sila klik:

:::Pakej Mytulus :sila klik:

:::Koleksi Video Mytulus :sila klik:


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net